در جلسه مشترک هیاتهای اجرایی و نظارت شهرستان کلاله شعب اخذ رای تعیین شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=338395کپی به کلیپ‌بورد

در جلسه مشترک هیاتهای اجرایی و نظارت شهرستان کلاله شعب اخذ رای تعیین شدند

جلسه مشترک و نهایی ستاد انتخابات هیات های اجرایی و نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر وروستا بمنظور تعیین شعب اخذ رای برگزار و 142 شعبه برای دو انتخابات پیش رو تعیین شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله در جلسه مشترک اعضای هیات های اجرایی و نظارت انتخابات 96 که عصر روز گذشته 6 اردیبهشت ماه برگزار شد که در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مجموعه 142 شعبه اخذ رای برای دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا پیش بینی و تعیین شد .

فرماندار و رئیس هیات اجرایی در این جلسه با اشاره به اهمیت و تعیین شعب اخذ رای گفت : شعب اخذ رای باید به نحوی انتخاب شوند که تمام مردم به آن نقطه امکان دسترسی راحتی را داشته باشند .

در این جلسه  142شعبه اخذ رای برای مجموع شهرستان و 102 شعبه برای بخش مرکزی که برای شهر کلاله 22 شعبه ثابت و سیار و 80 شعبه روستایی و 40 شعبه برای بخش پیشکمر که 5 شعبه ثابت و سیار شهر فراغی و 35 شعبه روستایی تعیین شد .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.