دست های مهربان به یاری کودکان می شتابد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=568308کپی به کلیپ‌بورد

 

دست های مهربان به یاری کودکان می شتابد

همزمان با هفته کودک، کودکان و اعضای کانون غنچه های هلال احمر در پنجمین طرح دست های مهربان هلال با اهدای اسباب بازی ها، کتاب های سالم و نقاشی های خود با همنوعان در مناطق کم برخوردار، دوستان هم سن و سال خویش را در شادی و بازی های کودکانه سهیم می کنند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان؛محمد علی هروی با اعلام این خبر گفت: همزمان با هفته کودک پنجمین دوره طرح دست های مهربان هلال با شعار آینده را باید ساخت؛ با هدف ترویج مهربانی و‌نوع دوستی در سنین پایه در گلستان اجرا می گردد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان تصریح کرد: در این طرح کودکان اسباب بازی،کتاب سالم و یا نقاشی و‌کاردستی های خود را به ایستگاه های محل استقرار جوانان واقع در میادین شهر و یا شعب جمعیت هلال احمر استان تحویل خواهند داد.

وی در ادامه افزود: مهد های کودک همیار و مراکز پیش دبستانی که در آنها کانون غنچه های هلال احمر فعال هستند؛ هدایای را جمع آوری خواهند کرد و در اختیار شعب جمعیت هلال احمر برای ارسال به مناطق کم برخوردار قرار خواهند داد.

محمد علی هروی ضمن اشاره به اجرای طرح همزمان با هفته کودک گفت: این طرح در گلستان از ۱۶ لغایت ۱۹ مهرماه در تمامی شهرستان ها انجام خواهد شد.

گفتنی است علاقه مندان با مراجعه به صفحه اینستاگرام جمعیت هلال احمر گلستان به آدرس golestan.rcs میتوانند از ایستگاه های سیار و ثابت دست های مهربان آگاه شوند.

دست های مهربان به یاری کودکان می شتابد

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.