دستگاههای اجرایی در جذب اعتبارات تسریع کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=225364کپی به کلیپ‌بورد

 

معاون هماهنگی امور عمرانی گفت: با توجه به فرصت اندک ، جذب اعتبارات دستگاههای اجرایی با توجه به گزارش خزانه استان به سرعت انجام پذیرد.

رضا مروتی در سومین جلسه شورای فنی استان با بیان اینکه هرگونه تاخیر یا کوتاهی سبب برگشت اعتبارات مصوب خواهد شد افزود : قطعا اینگونه قصورها غیر قابل بخشش خواهد بود و همه باید برای احقاق بیش از پیش مردم تلاش کنیم و خودمان را مسئول و پاسخگو بدانیم.

وی همچنین خواستار تکمیل اطلاعات دستگاههای اجرایی در سامانه ی نظارت پروژه های عمرانی شد.

در ادامه این جلسه با توجه به مصوبه شورای برنامه ریزی استان ، گزارش نظارتی از بیمارستانهای استان توسط کمیته نظارت ذیل شورای فنی ارائه گردید و مقرر گردید مکاتباتی با سطح ملی جهت مرتفع نمودن اشکالات توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی و دانشگاه علوم پزشکی انجام پذیرد.

همچنین در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت جذب دستگاههای اجرایی و سامانه نظارت پروژه های عمرانی ارائه شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.