دیدار استاندار گلستان با معاون هماهنگی معاون اول رییس جمهوری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=260676کپی به کلیپ‌بورد

دیدار استاندار گلستان با معاون هماهنگی معاون اول رییس جمهوری

 استاندار گلستان به منظور انجام هماهنگی های لازم جهت سفر قریب الوقوع دکتر جهانگیری و هیات همراه به استان، با دکتر ویسه، معاون هماهنگی معاون اول رییس جمهوری دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در این دیدار، برخی طرحهای نیمه تمام استان که نیاز به حمایت دولت برای تکمیل دارند را تشریح کرد.

طرح جامع مبارزه با سیل و درخواست بودجه کامل، به سرانجام رسیدن پروژه انتقال آب مازاد مازندران به استان، کمک به تامین اعتبار انتقال آب آشامیدنی گرگان از محمد آباد، صدور مجوز برای آب شیرین کن های صنعتی و کشاورزی، کمک به احداث سدهای چایلی – رامیان برای تامین آب شرب و کشاورزی بنا بر مصوبات قبلی، از جمله موضوعاتی بود که استاندار در این دیدار به آنها اشاره کرد.

دکتر صادقلو در این دیدار همچنین واگذاری عملیات زه کشی زمین های نیمه شور در شمال استان به وزارت جهاد کشاورزی و تعیین تکلیف آشوراده و واگذاری سریعتر به بخش خصوصی برای اجرای مصوبه ریاست محترم جمهوری در جریان سفر به گلستان را خواستار شد.

در ادامه، آقای دکتر ویسه دستورات لازم برای استعلام از مراکز مربوطه و اعلام نتیجه جهت جمعبندی در جریان سفر دکتر جهانگیری را صادر نمود.

دکتر جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری و هیات همراه، برای افتتاح چند پروژه و بازدید از مناطق آشوراده و اینچه برون به زودی به استان گلستان سفر می کنند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.