دیدار رئیس حزب اعتدال و توسعه غرب استان با مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=614678کپی به کلیپ‌بورد
فخوری رئیس حزب اعتدال وتوسعه غرب استان گلستان با مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ سید صادق شیرنگی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان این دیدار که در محل دفتر اداره کل سیاسی انجام شد گفت: وفاق یعنی وحدت و اسنجام و پرهیز از اختلاف ،لذا احزاب وظیفه سنگینی در جامعه داشته و نقش مهمی را ایفا می کنند به همین خاطر باید سطح تعاملات و تفاهم خودتان را بالا ببرید تا با ایجاد فضای سیاسی سالم در جامعه مقدمات فعالیت گروهی و ارتقاء فرهنگ خوبی در جامعه فراهم شود زیرا احزاب موثرترین گروه مرجع در جامعه هستند که ضمن ارتباط نزدیک با مردم می توانند به پویایی ، رشد وتوسعه جامعه کمک کنند به همین خاطر فعالیت مدام و مستمر شما با مردم به عنوان پل ارتباطی با حاکمیت کمک بزرگی در حل مشکلات است.
فخوری رئیس حزب اعتدال و توسعه غرب استان ضمن تشکر از مدیر کل سیاسی به خاطر توجه به احزاب و تاکید ویژه حمایت از احزاب استان گفت:ما تلاش می کنیم در راستای سیاست های دولت وفاق ملی همراه استاندار محترم برای حل مشکلات باشیم .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.