دیدار سرپرست فرمانداری کلاله با جمعی از سالمندان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=498213کپی به کلیپ‌بورد

دیدار سرپرست فرمانداری کلاله با جمعی از سالمندان

بمناسبت گرامیداشت هفته سالمند;سرپرست فرمانداری کلاله به همراه امام جمعه، شهردار، رییس بهزیستی و هلال احمر شهرستان با تعدادی از سالمندان در مرکز توانبخشی و نگهداری سالمندان بشری در کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری سرپرست فرمانداری کلاله در حاشیه این دیدار گفت:هفته سالمندان بهترین فرصت جهت بستر سازی احترام و ارزش گذاری به جایگاه رفیع و توجه به سلامتی سالمندان است.

سرپرست فرمانداری کلاله ضمن تقدیر از زحمات و خدمات کارکنان این مرکز؛گفت:باید در راستای حفظ شأن و جایگاه سالمندان تلاش داشته باشیم.

گفتنی است؛این مرکز توان بخشی ۳۳ عضو سالمند (خانم و آقا) دارد که روزانه به این مرکز مراجعه میکنند علاوه بر خدمات توان بخشی، فیزیوتراپی و.. با یک وعده صبحانه گرم پذیرایی می شوند.

دیدار سرپرست فرمانداری کلاله با جمعی از سالمندان

دیدار سرپرست فرمانداری کلاله با جمعی از سالمندان

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.