دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=612919کپی به کلیپ‌بورد

 دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله برزگر در دیدار با امام جمعه گفت : آمده ایم با تجدید دیدار با نماینده ولی فقیه در شهرستان تجدید بیعتی مجدد با آرمانهای امام داشته باشیم

فرماندار در جلسه دیدار امام جمعه که بمناسبت 12 بهمن صورت گرفت گفت : ما متعلق به حکومت هستیم و هیچ کس نباید خودش را جدای از نظام و یا دولت بداند، اختلاف نگاه و نظر امری طبیعی است ولی انچه که مهم است پیروی از خط ولایت و نظام است .

برزگر در ادامه اظهار داشت : نگاه دینی به ما حکم می کند که در خدمت به مردم صادقانه عمل کنیم و الحمدالله در شهرستان کلاله خدمات ارزنده ای از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ارائه شده است.

وی حوزه های بهداشت و درمان، گازرسانی به روستاهای شهرستان، آموزش و پرورش و دانشگاه را از مهمترین حوزه های ارائه خدمت دولت در این شهرستان برشمرد و با بی سابقه خواندن خدمات عمرانی، بهداشتی، خدماتی و آموزشی در طی حداقل 20 سال گذشته آنرا مرهون خدمات صادقانه مسئولین شهرستان و همدلی و همراهی آنها و رهنمودهای امام جمعه محترم برشمرد.

درپایان فرماندار انتخاب آقای کشیری را بعنوان امام جمعه نمونه کشوری به وی تبریک گفت.

دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

 

دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.