نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دیدار مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با دادستان مرکز گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=484753کپی به کلیپ‌بورد

 

دیدار مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با دادستان مرکز گلستان

در این دیدار موضوعاتی از جمله جرائم قاچاق چوب، حفظ عرصه های جنگلی و پوشش درختی، وجود مسائل اجتماعی و نیز کمبود نیروی انسانی در امر حفاظت منابع طبیعی مورد بحث قرار گرفت. 

دادستان مرکز گلستان در این دیدار با تاکید بر اهمیت پیش از پیش حفاظت عرصه های جنگلی و منابع ملی بیان داشتند: اداره منابع طبیعی می بایست نسبت به حفاظت از عرصه های ملی بخصوص اراضی مجاور جنگلها و نیز مبارزه با قاچاق اهتمام ویژه داشته باشند.

 سید حسینی همچنین با بیان اینکه موضوعات مطروحه  در جلسه از موضوعات مهم در شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری استان گلستان خواهد بود.

وی  تاکید کرد: که عرصه های خلع یدی می بایست در اسرع وقت توسط منابع طبیعی درختکاری و حفاظت شود و یادآورشد دستگاه قضایی با تمام توان پشتیبان اقدامات قانونی و اعمال وظایف ادارات منابع طبیعی می باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار