دیدار معاون استاندار گلستان با ائمه جمعه شهر کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=474681کپی به کلیپ‌بورد

دیدار معاون استاندار گلستان با ائمه جمعه شهر کلاله

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری به اتفاق فرماندار کلاله و جمعی از مسئولان شهرستان به جهت تبریک سال نو، با ائمه جمعه اهل تشییع و اهل سنت شهرستان کلاله دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;حاجی گلدی کر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در دیدارها گفت: انشالله در سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه اقتصادی،دفاعی، معیشت مردم و شکوفایی همه جانبه خواهد افتاد.

معاون استاندار اظهار داشت:دولت سیزدهم با شعار دولت قوی و مردی کار خود را آغاز کرده و بدنبال تقویت سطح روابط با همسایگان به جهت توسعه و رونق اقتصادی در کشور است.

وی در ادامه به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود:بایستی با کار مضاعف و بهره گیری از دانش بنیان، این شعار را در سطح استان محقق کنیم و زمینه توسعه، پیشرفت و اشتغال را در سطح استان فراهم آوریم.

گفتنی است;معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در این دیدارها با حجت الاسلام و المسلمین قاسمی امام جمعه شهرستان کلاله، حاج آخوند احمدی امام جمعه اهل سنت شهر کلاله و حاج آخوند صفری امام جمعه اهل سنت شهر فراغی گفتگو کردند.

دیدار معاون استاندار گلستان با ائمه جمعه شهر کلاله

دیدار معاون استاندار گلستان با ائمه جمعه شهر کلاله

دیدار معاون استاندار گلستان با ائمه جمعه شهر کلاله

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.