دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=250115کپی به کلیپ‌بورد

دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

روز گذشته کمیته بانوان کلاله به مناسبت روز زن با حضور در مرکز بشری با سالمندان این مرکز دیدار کردند .

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله در این دیدار مشاور امور بانوان فرمانداری ضمن تبریک ایام و تقدیم گل به سالمندان این مرکز گفت: سالمندان آینده ما هستند و آینده ای هستند که خیلی چیزها را به ما نشان می دهند و باید با نشاط و حوصله و ادب با این عزیزان رفتار شود تا حرمتشان حفظ شود .

میقانی در ادامه با تاکید به مقام زن گفت : خوشحال کردن دل مردم و ارج نهادن بزرگان باید سرلوحه هم ما باشد و از صمیم قلب از خدا بخواهیم که عمری طولانی به ما بدهد تا بتوانیم به انسان ها کمک کنیم.

دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

 

دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

 

دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

 

دیدار کمیته بانوان شهرستان کلاله با سالمندان

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.