سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=368686کپی به کلیپ‌بورد

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

در اجرای ماده ۴ قانون جدید شوراهای حل اختلاف ، اولین دادگاه صلح گلستان در حوزه قضایی بندرترکمن راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان؛ رئیس کل دادگستری گلستان در مراسم آغاز به کار دادگاه صلح بندرترکمن گفت :  اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف با محوریت تشکیل دادگاه‌های صلح با راه اندازی ۲ شعبه در شهرستان ترکمن و بندرگز در استان گلستان آغاز شد .

حیدر آسیابی با بیان این طبق قانون جدید شورا‌های حل اختلاف ، قوه قضاییه تا آذرماه ۱۴۰۳ وقت دارد این قانون را اجرا کند، افزود: دادگاه های صلح تا پایان آبان در همه حوزه های قضایی استان گلستان فعال می شود.

در این آیین فرماندار ، اعضای شورای تامین و تنی چند از مسوولان اجرایی بندرترکمن نیز حضور داشتند.

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

 

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

 

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

 

راه اندازی اولین دادگاه صلح گلستان در بندرترکمن

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

گلستان ظرفیت تأمین امنیت غذایی کشور را دارد