نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

راه اندازی وب کیوسک نوبت دهی درپلی کلینیک امام خمینی (ره) گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=326366کپی به کلیپ‌بورد

راه اندازی وب کیوسک نوبت دهی درپلی کلینیک امام خمینی (ره) گرگان

 به گزارش روابط عمومي مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، با هدف تسریع در نوبت دهی و سیستماتیک نمودن نوبت دهی وحرکت به سوی الکترونیک کردن پذیرش و حذف دفترچه های درمانی یک دستگاه وب کیوسک در پلی کلینیک امام خمینی (ره) گرگان نصب و راه اندازی شد.

 دکتر مهاجر رئیس این مرکز درمانی در بازدیدی که روسای مراکز سرپایی از پلی کلینیک داشتند گفت : حذف نیروی انسانی شاغل درپذیرش و افزایش بهره وری سایر واحدها با افزایش نیرو یکی از مزایای مهم تکنولوژی است که امروزه می تواند در کاهش هزینه ها ، افزایش کیفیت کارها و ارتقاء رضایتمندی موثر باشد.

وی تاکید کرد که مراجعین به این مرکز از این پس به جای مراجعه به پذیرش به وب کیوسک نصب شده مراجعه می نمایند و با انتخاب پزشک معالج خود برگه نوبت دریافت می نمایند و بر اساس زمان بندی مشخص می توانند زمان خود را مدیریت نموده و از تجمع در سالنهای انتظار نیز خودداری نمایند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار