راهداری ضربتی راههای مراوه تپه درحال اجراست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=453982کپی به کلیپ‌بورد

 

 رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای مراوه تپه از اجرای راهداری ضربتی در طول 340 کیلومتر از راههای این شهرستان خبرداد و گفت: این طرح در طول 6 راه اصلی، فرعی و روستایی شهرستان درحال اجراست.

یوسف مرگان روز شنبه در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی اداره کل افزود: محورهای اصلی و فرعی مراوه تپه به کلاله، مراوه تپه به داشلی برون و چاتال به گلیداغ، محورهای روستایی مراوه تپه به قازانقایه و قرناوه به گلیداغ راههایی است که راهداری ضربتی در آنها اجرا شده است.

به گفته وی، در این محورها 1/3 کیلومتر لکه گیری با آسفالت گرم ، 65 کیلومتر شانه سازی ورفع افتادگی شانه راه ، 85 تن لکه گیری با رودمیکس جهت پر کردن چاله های سطح جاده صورت گرفته است.

مرگان اظهارداشت: 215 کیلومتر احداث و اصلاح قنوها و اصلاح و بهسازی گاردریل در ۵ نقطه

از دیگر فعالیت های اجرا شده در طرح راهداری ضربتی است و اصلاح و بهسازی گاردریل ها، رفع مشکلات روشنایی و تنقیه پل ها نیز از فعالیت های دیگری است که بطور مستمر در راهها درحال انجام است.

وی ادامه داد: ثبت فعالیت های روزانه راهداری در سامانه های مرتبط، تعمیرات ماشین آلات، فعال بودن گشت راهداری در حوزه استحفاظی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راهها هم جزو فعالیت های مستمر این طرح به شمار می رود.

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.