نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=293586کپی به کلیپ‌بورد

رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی بدون مشارکت بدنه جامعه محقق نمی‎شود، گفت: رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست.

عیسی منصوری ظهر امروز در همایش تبیین نقش کارگران در اقتصاد مقاومتی و تجلیل از نخبگان جامعه کار و تلاش استان گلستان اظهار کرد: عده‎ای معتقدند اگر سرمایه‎گذار خارجی نسبت به ایجاد کارخانه بزرگ، پتروشیمی، کارخانه فولاد در کشور اقدام کند، رشد اقتصادی حاصل شده و مشکلات حل می‎شود در حالیکه با وجود انجام این موارد، بیکاری همچنان دغدغه کشور است.

وی تصریح کرد: رشد اقتصادی در دوره‎ای اتفاق افتاد اما اشتغال نداشتیم به دلیل اینکه بدنه جامعه و نیروی کارگری مشارکت نداشتند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه با تمام تلاش‎های انجام شده اما جامعه هنوز اشتغال ایجاد شده را لمس نکرده است، گفت: باید اقتصاد به گونه‎ای مدیریت شود که بالاترین و پائین‎ترین رده جامعه در تولید مشارکت کنند.

منصوری با بیان اینکه در دو سال اخیر قاعده بازی عوض شده است، افزود: رشد اقتصادی کشور در سال گذشته 0.7 درصد بود و رشد اقتصادی 600 هزار نیروی تازه وارد بازار کار شده حدود دو درصد برآورد شده است که نشان می‎دهد کارگران تازه وارد شده در اقتصاد کشور نقش‎آفرینی بیشتری داشتند.

وی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی بدون مشارکت بدنه جامعه محقق نمی‎شود، گفت: رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح تکاپو بیان کرد: این طرح به شناسایی مزیت‎های استان‎ها، شهرستان‎ها و روستاها می‎پردازد که در استان گلستان انجام شد.

منصوری بر لزوم شناخت نیروی کار تاکید کرد و گفت: ظرفیت خوبی در استان گلستان وجود دارد که اجرای طرح تکاپو در فاز نخست 200 شهرستان را زیرپوشش قرار خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مختلف و دست‎اندرکار در راستای ایجاد اشتغال فعالیت می‎کنند از عدم همگرایی دستگاه‎های اجرایی انتقاد کرد و افزود: باید هماهنگی لازم بین نهادهای دولتی، خصوصی و تشکل‎های کارگری صورت بگیرد در غیر این صورت نتیجه لازم به دست نمی‎آید.

منصوری گفت: در دولت یازدهم همواره نرخ افزایش حداقل دستمزد از نرخ تورم بالاتر است گرچه عقب‎ماندگی‎ها را نمی‎توان نادیده گرفت اما باید مشارکت و همکاری بخش‎های جامعه کارگری، کارفرمایی و دولتی در توسعه دیده شود تا خروجی آن نتیجه‎بخش باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار