معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی بدون مشارکت بدنه جامعه محقق نمیشود، گفت: رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست.
عیسی منصوری ظهر امروز در همایش تبیین نقش کارگران در اقتصاد مقاومتی و تجلیل از نخبگان جامعه کار و تلاش استان گلستان اظهار کرد: عدهای معتقدند اگر سرمایهگذار خارجی نسبت به ایجاد کارخانه بزرگ، پتروشیمی، کارخانه فولاد در کشور اقدام کند، رشد اقتصادی حاصل شده و مشکلات حل میشود در حالیکه با وجود انجام این موارد، بیکاری همچنان دغدغه کشور است.
وی تصریح کرد: رشد اقتصادی در دورهای اتفاق افتاد اما اشتغال نداشتیم به دلیل اینکه بدنه جامعه و نیروی کارگری مشارکت نداشتند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه با تمام تلاشهای انجام شده اما جامعه هنوز اشتغال ایجاد شده را لمس نکرده است، گفت: باید اقتصاد به گونهای مدیریت شود که بالاترین و پائینترین رده جامعه در تولید مشارکت کنند.
منصوری با بیان اینکه در دو سال اخیر قاعده بازی عوض شده است، افزود: رشد اقتصادی کشور در سال گذشته 0.7 درصد بود و رشد اقتصادی 600 هزار نیروی تازه وارد بازار کار شده حدود دو درصد برآورد شده است که نشان میدهد کارگران تازه وارد شده در اقتصاد کشور نقشآفرینی بیشتری داشتند.
وی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی بدون مشارکت بدنه جامعه محقق نمیشود، گفت: رشد اقتصادی فقط در پتروشیمی و کارخانه فولاد نیست.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح تکاپو بیان کرد: این طرح به شناسایی مزیتهای استانها، شهرستانها و روستاها میپردازد که در استان گلستان انجام شد.
منصوری بر لزوم شناخت نیروی کار تاکید کرد و گفت: ظرفیت خوبی در استان گلستان وجود دارد که اجرای طرح تکاپو در فاز نخست 200 شهرستان را زیرپوشش قرار خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه نهادهای مختلف و دستاندرکار در راستای ایجاد اشتغال فعالیت میکنند از عدم همگرایی دستگاههای اجرایی انتقاد کرد و افزود: باید هماهنگی لازم بین نهادهای دولتی، خصوصی و تشکلهای کارگری صورت بگیرد در غیر این صورت نتیجه لازم به دست نمیآید.
منصوری گفت: در دولت یازدهم همواره نرخ افزایش حداقل دستمزد از نرخ تورم بالاتر است گرچه عقبماندگیها را نمیتوان نادیده گرفت اما باید مشارکت و همکاری بخشهای جامعه کارگری، کارفرمایی و دولتی در توسعه دیده شود تا خروجی آن نتیجهبخش باشد.