سرقت، تهدیدی در امنیت داخلی کشور محسوب می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=244561کپی به کلیپ‌بورد

سرقت، تهدیدی در امنیت داخلی کشور محسوب می شود

سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری گلستان گفت : سرقت، به عنوان نوعی تهدید در امنیت داخلی محسوب می شود و سبب ایجاد نارضایتی عمومی می گردد.

“حیدر علی احمدی” در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی استاندار گلستان اظهار کرد : بر اساس آخرین آمار اعلامی قوه قضائیه از رتبه بندی و فراوانی جرم در کشور از بین 30 اتهام اول مطرح شده در سال 92 ، سرقتی که موجب تعزیر باشد بیشترین میزان جرائم را به خود اختصاص داده است.                                             

وی ادامه داد: سرقت، آثار و پیامدهای زیادی دارد که از جمله آن از بین رفتن اموال شخصی افراد، متزلزل شدن امنیت اجتماعی، از بین بردن انگیزه  کار ، تلاش و سرمایه گذاری و در نهایت موجب افزایش هزینه های تولید می گردد.

سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری تصریح کرد: بخشهای زیادی از بیت المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از پدیده سرقت ، مبارزه با تبهکاران و سارقان ، اداره  زندان ها و تامین زندگی خانواده زندانیان و غیر آن گردد که آثار زیانبار آن بر شهروندان، باعث تحمیل اضطراب و نگرانی برای خانواده ها می شود و این یکی دیگر از آثار و پیامد های سرقت می باشد.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: انتظاری که از کمیسیونهای پیشگیری از سرقت در استان و شهرستانها داریم این است که با حساسیت به موضوع سرقتها متمرکز و در طرحهای امنیتی به عنوان یکی از اولویتهای اصلی به آن توجه کنند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.