سقوط گردشگر از ارتفاعی در آبشار کبودوال علی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=402859کپی به کلیپ‌بورد

سقوط گردشگر از ارتفاعی در آبشار کبودوال علی آباد کتول

معاون‌ امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: پیش از ظهر پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ نجاتگران علی آباد کتول یک گردشگر را که از ارتفاعی در مسیر آبشار کبودوال سقوط کرده بود به محل امن انتقال دادند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر گلستان، رضا حاجیلری گفت: ساعت ۱۱:۰۸ امروز پنج شنبه ۱۷ خرداد یک گردشگر حین رفتن به سمت آبشار کبودوال علی آباد کتول براثر لیز خوردن در مسیر سقوط کرد و مصدوم شد.
معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: با گزارش اورژانس به سامانه تلفنی ۱۱۲ هلال احمر امدادگران پایگاه امدادونجات زرین گل علی آباد کتول به همراه عوامل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و مصدوم را که یک مرد ۳۸ ساله بود با ابزار فنی کوهستان تثبیت و به پایین دست انتقال و تحویل عوامل اورژانس دادند. عملیات ساعت ۱۲:۲۵ به پایان رسید.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.