سومین برد سریک گنبد در یک چهارم نهایی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604345کپی به کلیپ‌بورد

 

 سریک گنبد بازی سوم خود در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات والیبال لیگ دسته یک زنان کشور را نیز با برد پشت سر گذاشت . 

به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان ؛ مسابقات گروه دوم مرحله یک چهارم نهایی پنج شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ پایان یافت و ۴ تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی مشخص شدند .
تیم سریک گنبدکاووس که قبلا صعود خود را به مرحله یک دوم نهایی مشخص کرده بود در سومین و آخرین بازی خود در این مرحله در مقابل تیم فدک قم به میدان رفت و با غلبه بر این تیم با نتیجه ۳ بر صفر ست اول ۲۵ بر ۱۷ ، ست دوم ۲۵ بر ۱۵ و ست سوم ۲۵ بر ۲۱ ، با ۳ برد مقتدرانه در جمع ۴ تیم برتر راهی مرحله نیمه نهایی شد دراین گروه (N ) تیم موحم فریدون کنار به عنوان تیم دوم به مرحله نیمه نهایی راه یافت .
از گروه اول (M ) تیهای علی بابا اصفهان وستارگان درخشان تربت حیدریه در مرحله نیمه نهایی حضور خواهند داشت .
گفتنی است در مرحله نیمه نهایی شنبه 23 بهمن 1400 سریک گنبد ساعت 14 برای حضور در فینال با تیم ستارگان درخشان تربت حیدریه بازی می کند . و درمسابقه قبل از این بازی ساعت 11 تیم علی بابا اصفهان به مصاف موحم فریدونکنار می رود .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.