شهدا چراغ هدایت جامعه هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604686کپی به کلیپ‌بورد

شهدا چراغ هدایت جامعه هستند

 مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گلستان با خانواده شهیدان شعبان عرب، سید علیرضا حسینی و حسینعلی پایین محلی در شهر جلین دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، در این دیدار ها فرهاد میقانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: امنیت و اقتدار امروز را مدیون رشادت شهدا و صبر خانواده های آنها هستیم. دیدار با خانواده شهدا نه تنها یک وظیفه بلکه رفع احساس نیاز از بعد معنوی برای همه ماست.
شهدا چراغ هدایت جامعه هستند و جوانان ما باید از شیوه زندگی آنان درس بگیرند.
حجت الاسلام مهدوی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر گلستان هم گفت: دیدار با خانواده های معظم شهدا از امور پسندیده ای است که پیامبر عظیم الشأن و امامان معصوم (علیهم السلام) به این امر سفارش مؤکد کرده اند.
بنا به فرمایش رهبری معزز انقلاب، زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و دیدار با خانواده شهدا یعنی یاد آن بزرگمردان را گرامی بداریم.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.