مشاور جوان استاندار گلستان اظهار داشت: شورای مشورتی جوانان در شهرستان های استان تشکیل می شود.
علی نصیبی که در نشست مشاوران جوان فرمانداری های گلستان سخن می گفت، خاطرنشان کرد: شورای مشورتی جوانان در سطح استان راه اندازی شده و در سطح شهرستان های استان نیز مشاوران با هماهنگی های فرمانداران، می بایست نسبت به راه اندازی شورای مشورتی شهرستان، اقدام نمایند.
وی افزود: این شوراها، همانند مجلسی خُرد در حوزه جوانان عمل کرده و پیگیری مطالبات نسل جوان، ارائه مشورت های لازم به مدیران مرتبط، و … را بر عهده دارند.
مشاور استاندار گلستان گفت: شورای مشورتی، به نحوی قشر جوان شهرستان را نمایندگی کرده و در انتخاب اعضای آن می بایست هم جوانان فعال حوزه های مختلف شهرستان و هم تنوع جغرافیایی، و… را لحاظ کرد.
علی نصیبی خاطرنشان کرد: مسئولیت شورای مشورتی جوانان شهرستان ها بر عهده مشاور جوان فرمانداری ها می باشد و آنان در انتخاب اعضاء شورای مشورتی و تعیین رویکرد های این شوراء، می بایست هماهنگی لازم را با فرمانداران داشته باشند.
وی اظهار داشت: آئین نامه داخلی شورای مشورتی استان تهیه و در سایت مشاور جوان استانداری قرار داده شده، و مشاوران فرمانداری ها می توانند به عنوان یک الگو جهت شوراهای شهرستانی از آن استفاده کنند.
مشاور جوان استاندار، همچنین بر تشکیل اتاق فکر توسط مشاوران فرمانداری ها تأکید کرد و گفت: به جهت بهره گیری از خرد جمعی در انجام فعالیتها و برنامه ریزی مناسبتر برای استفاده بهتر از ظرفیت های موجود، مشاوران فرمانداری ها می بایست با گرد هم آوردن افراد صاحبنظر در حوزه جوانان تحت عنوان اتاق فکر، و برگزاری منظم جلسات، زمینه استفاده از مناسبترین راهکارها جهت فعالیت های این حوزه را فراهم نمایند.
علی نصیبی خاطرنشان کرد: مشاوران جوان فرمانداری ها در هر شهرستان، می بایست با حضور مشاوران جوان ادارات مرتبط و جوانان صاحبنظر به جهت بهبود فرآیند مشاوره، سه کارگروه تخصصی توسعه، اشتغال، فرهنگی ورزشی اجتماعی را شکل دهند.
مشاور استاندار همچنین بر لزوم تشکیل کمیته های اقشار در گذر زمان و نیز اهتمام جهت ساماندهی این کمیته ها تأکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشکر از اقدامات مناسب و ریشه ای برخی مشاوران جوان فرمانداری ها، خواستار پویایی و نشاط بیش از پیش در فعالیت ها و دوری گزینی از تمرکز بر اقدامات کلیشه ای و تکراری، و فاقد نوآوری و خلاقیت شد.
مشاور جوان استاندار گلستان با تأکید بر لزوم گسترده تر کردن فعالیت ها، عدم تمرکز به فعالیت با عده محدودی از جوانان، و لزوم گسترش بیش از پیش شبکه مخاطبان اظهار داشت: نمی خواهیم از مشاوران جوان فرمانداری ها صرفاً افرادی با رویکرد اداری و … بسازیم بلکه آنان می بایست به بطن جامعه نفوذ کرده و زمینه پیوند بیش از پیش بخش غیر دولتی با بدنه دولتی را فراهم نمایند.
علی نصیبی گفت: در این راه نمی بایست در گیر و دار تشریفات و… دچار شویم بلکه می بایست از ظرفیت ها و فرصت های حداقلی موجود در راستای جذب افراد استفاده نمائیم.
وی خاطر نشان کرد: ادارات و نهادهای ما تنها در انحصار عده ای خاص نیست و حداقل انتظار جامعه، ایجاد بستر لازم برای راهکارها و نظرات مشورتی به جهت بهبود فعالیت سیستم موجود می باشد.
مشاور استاندار گلستان گفت: از این رو از مشاوران جوان فرمانداری ها می خواهیم زمینه لازم را برای دریافت نظرات و ایده های کاربردی بخش های مختلف جامعه و انتقال آن به مدیران را فراهم نمایند.
علی نصیبی در این نشست همچنین از فعالیت اعظم پاکدل مشاور جوان فرمانداری گنبد به جهت تشکیل شورای مشورتی جوانان در آن شهرستان و نیز صادق سالاری زارع مشاور جوان فرمانداری علی آبادکتول به جهت اجرای برنامه های متنوع فرهنگی اجتماعی در آن شهرستان تقدیر کرد.