نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

طرح کارورزی در گلستان از حالت پایلوت خارج شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=299719کپی به کلیپ‌بورد

طرح کارورزی در گلستان از حالت پایلوت خارج شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلسان بابیان اینکه طرح کارورزی گلستان از حالت پایلوت خارج شده، گفت: سهمیه برای استان تعریف‌شده و یک هزار نفر کارورز باید جذب بنگاه‌های اقتصادی شوند.

امرالله عباسی در دومین جلسه کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: به‌رغم تمام مشکلاتی که در اجرای طرح کارورزی در سال گذشته وجود داشت، ۸۰ نفر از کسانی که برای طرح کارورزی ثبت‌نام کرده بودند در بنگاه‌های اقتصادی استان به‌کارگیری شدند.

وی یادآور شد: در طرح کارورزی گلستان به همراه هفت استان دیگر در کشور به‌عنوان آزمونه انتخاب‌شده بود که از سال گذشته برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات لازم برای اجرایی شدن آن فراهم شد.

وی افزود: دو هزار و ۸۲۰ نفر برای شرکت در طرح کارورزی ثبت‌نام کرده بودند که حدود یک هزار نفر از آنان واجد شرایط بودند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ادامه داد: از حدود یک هزار نفر از واجدین شرایط سال گذشته ۸۰ نفر جذب بنگاه‌های اقتصادی شده و برای ۷۴ نفر از آنان بیمه‌نامه صادر شد.

وی اضافه کرد: همچنین برای به‌کارگیری کارورزان در گلستان ۲۴۹ بنگاه اعلام آمادگی کرده بودند که ۶۹ بنگاه دارای مجوز پذیرش شدند.

عباسی تصریح کرد: بیشترین کارورزان به‌کارگیری شده در شهرستان‌های کردکوی، گرگان، گنبدکاووس و بندر ترکمن بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد دادیم کمک‌هزینه‌ای دولت برای جذب کارورزان از ۲۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزارتویمان افزایش پیداکرده و به‌محض جذب کارورز در بنگاه اقتصادی دولت سهم کمکی دولت به مدت یک سال به‌صورت یکجا به آن بنگاه پرداخت شود.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین امسال به‌محض جذب کارورزان بیمه حوادث یک‌ساله آن‌ها توسط پرداخت شود.

عباسی همچنین گفت: هرچند سال گذشته ۸۰ نفر از کارورزان جذب بنگاه‌های اقتصادی شدند اما باسیاست‌های تشویقی دولت امیدواریم تا پایان امسال ۶۰ درصد دیگر از واجدین شرایط نیز جذب شوند.

وی همچنین اظهار کرد: کارهای پراکنده درزمینهٔ ایجاد اشتغال در استان انجام می‌شود و به نظر می‌رسد همگرایی قوی و متناسب با نیاز سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در گلستان وجود ندارد.

عباسی بابیان اینکه در ایجاد مشاغل موازی کاری دیده می‌شود، اضافه کرد: باید برنامه‌های تدوین‌شده دستگاه‌های متولی مشاغل خرد استان با محورهای تعیین‌شده در توسعه و اشتغال گلستان منطبق شود.

وی به شناسایی مزیت‌های استان اشاره کرد و گفت: سازمان یونی دو که یک‌نهاد بین‌المللی است ظرفیت‌های استان را مورد ارزیابی قرار داده و سه رسته شغلی را به‌عنوان مزیت در استان پیشنهاد داده که از صفرتا ۱۰۰ آن را بر عهده خواهند گرفت.

وی ادامه داد زنبورداری، آی تی و گردشگری مزیت‌هایی است که از سوی یونی دو برای استان در نظر گرفته‌شده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار