عزم دولت بر توسعه سایت میگوی گمیشان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=243337کپی به کلیپ‌بورد

عزم دولت بر توسعه سایت میگوی گمیشان است

مهندس مرگدری معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان پیش از ظهر امروزبه اتفاق فرماندار گمیشان،قدس علوی مدیرکل شیلات استان و هیئت همراه از پروژه تامین آب سایت میگو شمال گمیشان بازدید کردند.

وی با بیان اینکه عزم  دولت برای توسعه سایت میگوی گمیشان جدی است،اظهار داشت :این پروژه با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ششصد میلیون تومان شروع شده که تا پایان فروردین ماه سال جاری به اتمام خواهد رسید.

معاون استاندار خواستار همکاری وحمایت دستگاههای اجرایی از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای واگذاری اراضی به منظور توسعه پرورش مزارع میگو وآبزیان شدند.

مرگدری افزود : با حذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در شهرستان گمیشان می توانیم باعث تحول شهرستان،رونق اقتصادی واشتغالزایی در این منطقه شویم.

عزم دولت بر توسعه سایت میگوی گمیشان است

 

عزم دولت بر توسعه سایت میگوی گمیشان است

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.