مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه گلستان از کنترل و نظارت بر صحت عملکرد نازلهای جایگاههای عرضه سوخت مایع در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه گلستان، سید محمد حسینی گفت: به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان و در راستای اجرای وظایف قانونی، کارشناسان این شرکت به صورت مستمر با حضور در مجاری عرضه سطح منطقهصحت کار نازلها رامورد آزمایش قرار داده و بر عملکرد آنها نظارت کامل دارند .
وی بیان کرد: 987 نازل در 80 باب جایگاه عرضه سوخت مایع استان گلستان در حال سوخترسانی به مردم شریف استان بوده که از این تعداد 13% به دلیل خرابی قطعات سامانه هوشمند غیر فعال و خارج از سرویس می باشند و پیگیریها از سوی منطقه و نواحی جهت رفع خرابی در حال انجام است.
حسینی علت خرابی ها را قدیمی بودن و استفاده زیاد و نادرست از کارت خوانها، نوسانات ولتاژ و همچنین قطعی های برق عنوان کرد.
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه گلستان خاطر نشان کرد شهروندان و مصرف کنندگان گرامی فراورده های نفتی می توانند هرگونه شکایت، انتقاد یا پیشنهاد خود را از طریق شماره گیری 09627(مرکز پاسخگویی به شکایات و ارتباط با مشتری) مطرح نمایند.