عملیات اجرایی سرشماریی نفوس ومسکن 1395 در کلاله آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=310014کپی به کلیپ‌بورد

عملیات اجرایی سرشماریی نفوس ومسکن 1395 در کلاله آغاز شد

همزمان با سراسر کشور ؛ صبح امروز 27 شهریور عملیات اجرایی سرشماریی عمومی نفوس و مسکن سال 1395 بطور رسمی در شهرستان کلاله آغاز شد

به گزارش روابط عمومی و کمیته اطلاع رسانی ستاد سرشماری شهرستان کلاله،عملیات اجرایی آزمون از ثبت نام کنندگان شرکت در سرشماری، بسته بندی وتحویل اقلام سرشماریی عمومی نفوس مسکن سال 1395در فرمانداری کلاله آغاز شد.

شهرام شیرزاد معاون فرماندارشهرستان کلاله پس از بازدید از ستاد سرشماری در گفتگویی با اعلام خبر آغاز مراحل سرشماری نفوس و مسکن گفت : کار رسمی سرشماری عمومی نفوس و مسکن همزمان با سراسر کشور از صبح امروز شنبه 27 شهریور با مصاحبه از متقاضیان به شرکت در این دوره ، در ستاد سرشماری شهرستان مستقر در فنی و حرفه ای شهرستان شروع شد.

شایان ذکراست که اقلام و بسته های سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 طبق جدول ستاد سرشماری تهیه و تحویل ادارات مربوطه جهت اطلاع و توزیع بین جامعه هدف گردید.

عملیات اجرایی سرشماریی نفوس ومسکن 1395 در کلاله آغاز شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.