نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فرماندار گمیشان به کیفی سازی برنامه های قرآنی در آموزش وپرورش تاکید نمود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=257460کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار گمیشان به کیفی سازی برنامه های قرآنی در آموزش وپرورش تاکید نمود

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان،سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گمیشان تشکیل شد.

دراین جلسه ضمیرفرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان گمیشان ضمن تبریک فرارسیدن ماه قرآن ، ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تسلیت درگذشت عالم ربّانی و جلیل القدر الحاج یارمحمدآخوند نظری و بیان ویژگیهای این شخصیت والامقام و برجسته که عمرگرانبهای خودرا درجهت خدمت و اعتلای دین مبین اسلام نمود واظهارداشت : حضور پرشور مردم جه اهل تسنن و چه اهل تشیع در تشییع این روحانی معزز ترکمن صحرا، حاکی از ارادت مردم به دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی و اتحاد شیعه و سنی است .

فرماندار  گمیشان با تأکید برلزوم بهره مندی از برکات قرآن ،کیفی سازی برنامه های قرآنی در آموزش و پرورش را خواستارشد .

 ضمیر درادامه خواستار ارائه راهکارهایی درجهت شناساندن پوشش و لباس ترکمنی دربین دانش آموزان و استفاده از آن درهنگام تحصیل شد.

قرنجیک مدیر و دبیرشورای آموزش و پرورش شهرستان گمیشان ضمن بیان ویژگیهای ماه مبارک رمضان گفت :دهه اول این ماه دهه رحمت دهه دوم دهه مغفرت و دهه سوم دهه رهایی از آتش جهنم است و مامسلمانان بایستی نهایت استفاده از فیوضات این ماه الهی راببریم. ایشان درادامه دستورکار جلسه را بیان نموده و خواستار ارائه نظرات اعضا گردید.

درادامه سدنی معاون پرورشی و کلته معاون آموزشی درخصوص دستورات جلسه گزارش کاملی را ارائه نمودند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار