نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فقط متقاضیانی که در حج 99 نام نویسی کرده اند به سامانه رزرو مراجعه کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=470868کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرحج و زیارت استان گلستان با اشاره به استقبال متقاضیان از نام نویسی در کاروان های حج تمتع 1401 گفت: فقط متقاضیانی که در حج 99 نام نویسی کرده اند مشروط به داشتن شرایط اعلام شده به سامانه رزرو مراجعه کنند .

به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان گلستان؛ سید علی میرقاسم پور درباره فرایند ثبت نام مشمولان حج تمتع 1401 استان در کاروان ها که از روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه آغاز شده است گفت: به امید خدا بعد از دو سال وقفه در اعزامهای حج تمتع که بدلیل بحران کرونا و برای همه کشورهای اسلامی ایجاد شد، امسال یک هزار و 620 نفر از هم استانی های عزیز به سرزمین وحی مشرف می شوند.بر همین اساس روند ثبت نام نهایی این عزیزان از روز گذشته در سامانه رزرو به آدرسtamatoreserve.haj.ir آغاز شده است.
وی با تاکید بر اینکه فقط متقاضیانی که در سال 99 ثبت نام کرده بودند و هزینه ها را در آن زمان پرداخته و شرایط تعیین شده کشور میزبان در حج امسال را دارا هستند مجاز به نام نویسی می باشند ، گفت: این عزیزان که نتواسته اند در آن زمان به حج مشرف شوند و وجوه خود را برای هزینه های حج پرداخت کرده و انصراف نداده بودند در اولویت نام نویسی و اعزام حج تمتع 1401 هستند و باید به سامانه مراجعه کنند.
مدیر حج و زیارت استان در عین حال به کسانی که در سال 99 ثبت نام کرده و هزینه پرداخته اند اما بدلیل شروط تعیین شده، موفق به تشرف در سال جاری نمی شوند، گفت که در صورت عدم انصراف ، در اولویت تشرف و استفاده از امتیاز تثبیت نرخ ارز می باشند.
ایشان همچنین به حجاج عزیز استان توصیه کرد تا طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید، وقت و زمان خود رابیشترصرف معنویت و پرداختن به مناسک سرزمین وحی کنند و از بازارگردی پرهیز نمایند و در صورت امکان سوغات خود را در داخل کشور و قبل از سفر تهیه کنند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار