قصه گویی”کت جادویی” در قاب سیما

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=613483کپی به کلیپ‌بورد

قصه گویی"کت جادویی" در قاب سیما

طرح کت جادویی کانون پرورش فکری گمیشان مورد استقبال واحد خبری صدا و سیمای استان گلستان قرار گرفت.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، طرح کت جادویی که با هدف ایجاد لذت کتاب خوانی و نیز ایجاد فضای شاد و مفرح و هیجان انگیز در کانون پرورش فکری گمیشان ساخته شد، با توجه به استقبال گسترده اعضا به مرحله کشوری راه پیدا کرد و به عنوان یکی از طرح های برگزیده کتاب خوانی معرفی شد.

بر اساس این طرح، فیلم کوتاهی از سوی واحد خبری صدا و سیمای استان گلستان ساخته شد که طی این فیلم افروز عطایی مربی مرکز گمیشان از نحوه ساخته شدن کت و هدف ساخته شدن آن و اینکه این کت کتاب خوان توانسته جایگاه خوبی در میان اعضا برای ترغیب کودکان به کتاب خوانی ایجاد کند خبر داد.

گفتنی است این کت جادویی ضمن ایجاد علاقه اعضا به کتاب و کتاب خوانی، خانواده ها را در کنار کودکان مهمان قصه های کت جادویی کرده به گونه ای که انگیزه و رغبتی برای همراه بودن با کودکان و شرکت در کارگاه های مختلف به وجود آورده است.

 

قصه گویی"کت جادویی" در قاب سیما

 

قصه گویی"کت جادویی" در قاب سیما

 

قصه گویی"کت جادویی" در قاب سیما

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.