لازم است آموزشهای قبل از ازدواج با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=276230کپی به کلیپ‌بورد

لازم است آموزشهای قبل از ازدواج با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان در همایش پدیده آسیب شناسی طلاق در بندرگز گفت : لازم است آموزشهای قبل از ازدواج با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد.

کلثوم غفاری توران با اشاره به آیات قرآن گفت: “خداوند در قرآن کریم می فرماید: انا عرضنا الامانه على السموات و الارض و الجبال فابين ان يحملنها و اشفقن منها و حملها الانسان انه كان ظلوما جهولا (72احزاب) “ما امانت (تعهّد، تکلیف، و ولایت الهیّه) را بر آسمانها و زمین و کوه‌ها عرضه داشتیم، آنها از حمل آن سر برتافتند، و از آن هراسیدند؛ امّا انسان آن را بر دوش کشید؛ او بسیار ظالم و جاهل بود، (چون قدر این مقام عظیم را نشناخت و به خود ستم کرد)!

وی افزود: انسان امانتی را به عهده گرفته است که هیچ موجود دیگری جرأت پذیرفتن آن را نداشته. این امانت معرفت و شناخت و عشق است. و مشکلات و آسیبها از آنجا شروع می شود که عشق و معرفت را به دست فراموشی می سپاریم. یکی از معضلات حاصل از این غفلت آسیب طلاق است.

وی یاد آور شد : طلاق حقیقت تلخی است که اگرچه حرام نیست اما منفورترین حلال و آخرین راه چاره است، اما نگران کننده تر ازطلاق رشد بی رویه ی آن است. آسیبی که برای برون رفت از آن نیازمند آسیب شناسی علمی و ارائه راهکارهای عملی هستیم.

غفاری با اشاره به برخی از دلایل بروز اختلافات در بین زوجین گفت: طبق آمار اکثر طلاقها در پنج سال اول زندگی رخ می دهد. و این نشان دهنده ی این است که عدم شناخت از روحیات یکدیگر و عدم تطابق خواسته ها و پسند و ناپسندها زوجین را به بن بست می رساند. لذا باید آموزشهای قبل از ازدواج نه به شکل رفع تکلیف و فرمایشی بلکه بسیار عمیق و جدی و با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد.

مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری گلستان با اشاره به نقش والدین در زندگی جوانان گفت: والدین نیز برای این امر باید آگاهی لازم را داشته باشند وگرنه با دخالت بیجا ممکن است به اختلافات دامن بزنند. و کلاسهای آموزش خانواده در مدارس می توانند در این امر نقش مهمی ایفا نمایند.

شایان ذکر است : همایش منطقه ای آسیب شناسی پدیده طلاق در غرب استان گلستان در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بندرگز برگزار شد .

لازم است آموزشهای قبل از ازدواج با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد

لازم است آموزشهای قبل از ازدواج با استفاده از مدرسان خبره و آگاه صورت گیرد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.