لزوم برچیدن پل های غیر اصولی و غیر مجاز و ساماندهی آن ها

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=418421کپی به کلیپ‌بورد

لزوم برچیدن پل های غیر اصولی و غیر مجاز و ساماندهی آن ها

 

رودخانه زیارت در بازه ی روستای قربان آباد شهرستان آق قلا در سیلابهای گذشته شاهد طغیان رودخانه و ورود سیلاب به بزرگراه گرگان و آق قلا می شد و ضریب خطر خسارات جانی و مالی خودروهای عبوری سرنشینان آنها را ناشی از تاثیر سیلاب بر تردد جاده ای افزایش می داد. 
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، جمشید بهمنی مدیر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در بازدید از لایروبی این رودخانه، اظهار کرد: با لایروبی و ساماندهی مقطع رودخانه و افزایش آبگذری آن، احتمال طغیان سیلاب به جاده کاهش می یابد ولی چندین پل کوچک که غیرمجاز و غیراصولی هستند که حدودا تا 50 درصد سطح مقطع رودخانه را اشغال نموده اند که لزوم برچیدن یا ساماندهی معقول درنقاط تقاطعی ضروری بنظر می رسد.
وی افزود: دو چشمه پل رودخانه قره سو و قربان آباد نیز نیمه مسدود است که از گلوگاههای خطر و طغیان سیلاب میتواند باشد. لذا ضروری است باهدف پیشگیری و آمادگی پاسخ به بحران متولی پل قربان آباد  نسبت به لایروبی چشمه های پل قبل از بارشهای پاییزی و زمستانی اقدام عاجل بعمل آید.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.