لزوم مشارکت پيمانکاران در جذب اعتبارات عمرانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=249712کپی به کلیپ‌بورد

لزوم مشارکت پيمانکاران در جذب اعتبارات عمرانی

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با اشاره به اینکه جذب اعتبارات عمرانی از دغدغه های مهم اداره کل است، خواستار مشارکت پیمانکاران و مشاوران در جذب و هزینه کرد این اعتبارات برای توسعه استان شد.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مهندس “علی بخش رستمی” در جلسه با پیمانکاران و مهندسین مشاور و همکار این اداره کل، با تبریک سال جدید و قدردانی از حضور پیمانکاران در این نشست، افزود: در این راستا می طلبد پیمانکاران و مشاوران با افزایش نوبت های کاری پروژه های عمرانی خود، به جذب این اعتبارات و هزینه کرد آنها در جهت توسعه استان ظرف سه ماه آینده (پایان سال مالی 93) کمک کنند.

رستمی از پیمانکاران و مشاوران خواست که با عزم و اراده در جذب و هزینه کرد اعتبارات عمرانی حوزه راه و شهرسازی تلاش مضاعف داشته باشند و با نحوه عملکرد و هزینه کرد آنها اعتماد مسوولان بالادست را به مجموعه جلب کنند.

وی، پیمانکاران و مشاوران را، آبادگران و بازوان فکری و اجرایی اداره کل دانست و گفت: رویکرد اداره کل به مشاوران و پیمانکاران، رویکرد برد – برد است و در راستای وظیفه مندی کارفرمایی خود، نگاه ما در ابتدا حمایت، هدایت و راهنمایی و سپس، نظارت بر عملکرد آنان خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان به ابلاغ اعتبارات عمرانی اداره کل در سال 93 اشاره کرد و گفت: پیمانکاران و مشاوران تنها اشخاص حقوقی و گردانندگان چرخه اقتصادی استان هستند که براساس ضوابط و مقررات می توانند این منابع را در جهت توسعه استان هزینه کنند.

رستمی افزود: دقت و توجه به موازین فنی مانند مقدسات درهزینه کرد این اعتبارات برای اداره کل ارزش دارد.

وی، میزان اعتبارات عمرانی ابلاغ شده اداره کل را در سال 93 بیش از يكهزار و 400 ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: تاکنون 665 میلیارد ریال از این اعتبارات از محل منابع ملی و استانی تخصیص یافته است که با توجه به درایت و سیاست های دولت تدبیر و امید و مطابق پیش بینی ها و مذاکرات انجام شده با مقامات ملی و استانی، امیدواریم این رقم به يكهزار و 200 میلیارد ريال برسد.

رستمی اظهارداشت: برای اینکه اعتبارات ابلاغ شده براساس تعاریف بودجه ای و توزیع انجام شده به دست مجریان ذیصلاح سپرده شود، در سال 93 بیش از 170 فقره قرارداد اعم از معاملات متوسط، بزرگ و غیره به مبلغ يكهزار و 280 ملیلیارد ريال با 70 شرکت پیمانکار و مشاور، منعقد شد.

این مقام اقتصادی گلستان متذکر شد: واگذاری مناقصات به پیمانکاران غیر بومی در این قراردادها به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان اظهارکرد: این اداره کل بشدت دنبال تغییر شاخص های توزیع منابع که روند 60 ساله در استان دارد، است تا توزیع منابع براساس شاخص های واقعی عملکردی و و ظرفیتی استان تعیین شود.

رستمي، همچنین به پیمانکاران و مشاوران حاضر در جلسه نوید داد که شرایط برقراری چنین جلسات استمرار خواهد یافت و موارد مطرح شده آنان در این جلسه پیگیری می شود.

اولویت استفاده از پیمانکارن بومی، پرداخت دیون و مطالبات پیمانکاران، مناسب سازی قیمت های غیر منطقه ای، اختصاص فصل مناسب برای اجرای پروژه ها و بروکراسی های سخت اداری از مواردي بود که پیمانکاران در این جلسه به آن اشاره داشتند.

این نشست با حضور مدیریت ها، روسای ستادی و شهرستانی و کارشناسان و 44 شرکت پیمانکاری و مشاور حوزه راه و شهرسازی در سالن اجتماعات اداره راه و شهرسازی شهرستان علی آباد کتول برگزار شد.

 

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.