رئیس اداره نگهداری راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان از اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت محور گرگان – چهارباغ به سمت شاهرود بطول حدود 5 و نیم کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه از پروژه های ملی و ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است که توسط اداره کل در چند قطعه در حال انجام است.
مظاهر محمدخانی روز سه شنبه در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی اداره کل افزود: هم اینک در قطعه شاهکوه بالا بطول حدود یک و نیم کیلومتر عملیات صورت گرفته و باقیمانده تعهد نیز در صورت مساعد بودن شرایط ظرف دو هفته آینده به اتمام می رسد.
وی اظهار داشت: طول این محور حدود 65 کیلومتر است و 20 کیلومتر آن نیاز به مرمت و بهسازی و روکش دارد که در صورت ابلاغ اعتباری مناسب، طی امسال و سنوات آتی انجام خواهد شد.