نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

محیط زیست یک موضوع جهانی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=438280کپی به کلیپ‌بورد

محیط زیست یک موضوع جهانی است

 

لقمان قربانی فرماندار در دیدار با رئیس و پرسنل اداره محیط زیست این شهرستان به مناسبت هفته محیط زیست ضمن گرامیداشت یاد شهید حاجی تاج محمد باشقره شهید مدافع محیط زیست افزود، محیط بانان سربازان جان برکف و میراثداران طبیعت هستند.
وی گفت: محیط زیست یک موضوع جهانی بوده و برای حفظ آن با ایجاد تشکل‌ها باید کار فرهنگی انجام گردیده و برای تشویق مردم تیزرهایی با استفاده از آموزه‌های دینی و فرهنگی تهیه گردد.
قربانی افزود، به دلیل وسعت و کمبود نیرو در این شهرستان باید برای استفاده از سربازان مامور قوانینی تصویب گردد.
فرماندار شهرستان مراوه‌تپه گفت: برای تقویت اداره محیط زیست این شهرستان با توجه به وسعت زیاد آن باید اعتبارات ویژه دیده شود.
در ادامه این دیدار رئیس اداره محیط زیست  شهرستان مراوه‌تپه با قدردانی از حمایت‌های فرماندار این شهرستان گفت: وجود فرماندار حامی محیط زیست انگیزه ما را برای خدمت دوچندان می‌کند.
هیبت الله داور افزود، برای حفظ محیط زیست و توسعه حیاط وحش کار فرهنگی بهتر از کار فیزیکی می‌باشد.
وی گفت: سعی می‌کنیم از توانمندی سرمایه گذاران برای احداث شکارگاه‌ها بهره ببریم.
در پایان این دیدار فرماندار شهرستان مراوه‌تپه با اهدا تقدیرنامه از رئیس و پرسنل آن اداره تجلیل نمود.

 

محیط زیست یک موضوع جهانی است

 

محیط زیست یک موضوع جهانی است

 

محیط زیست یک موضوع جهانی است

 

محیط زیست یک موضوع جهانی است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار