مدرسه ۱۶ کلاسه شفقت گرگان با حضور معاون رییس جمهور افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=479848کپی به کلیپ‌بورد

مدرسه ۱۶ کلاسه شفقت گرگان با حضور معاون رییس جمهور افتتاح شد

مدرسه ۱۶ کلاسه خیرساز زنده‌یاد ام‌البنین شفقت امروز پنجشنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون رییس جهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در گرگان افتتاح شد.
این مدرسه در زمینی با زیربنای ۲ هزار و ۱۰ مترمربع و دیوارکشی ۸۵ متر طول و محوطه‌سازی هزار مترمربع ساخته شد که پنج میلیارد ریال از مجموع ۶۰ میلیارد ریال هزینه ساخت آن توسط خیران تامین گردید.
این بنا به خواست زنده یاد حاجیه خانم ام البنین شفقت از محل فروش خانه مسکونی ایشان و به همت بازماندگان با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان و همکاری مجمع خیرین مدرسه ساز استان گلستان افتتاح شد.

مدرسه ۱۶ کلاسه شفقت گرگان با حضور معاون رییس جمهور افتتاح شد

 

مدرسه ۱۶ کلاسه شفقت گرگان با حضور معاون رییس جمهور افتتاح شد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.