نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

مدیرعامل بانک رسالت استان گلستان بافرماندارعلی آباد کتول دیدارکرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=336263کپی به کلیپ‌بورد

مدیرعامل بانک رسالت استان گلستان بافرماندارعلی آباد کتول دیدارکرد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،محمدی مدیرعامل بانک رسالت استان گلستان بااحمدتجری مفرد فرماندار شهرستان درراستای تحقق شعارسال دیدار و گفتگو کرد.

فرماندار در این دیدار فعالیت بانک ها را زمینه ساز توسعه دانست و گفت: بانک ها با فعالیت ارزنده خود و با اعطای تسهیلات ویژه می توانند موجب رشد و رونق اقتصادی شوند.

در این دیدار در خصوص سپرده گذاری، مشارکت خیرین در تامین مالی جهت واگذاری تسهیلات بدون کارمزد(صفر درصد) و همچنین فعالیت در طرح های اقتصادی در منطقه مباحثی مطرح و گفتگو شد.

لازم به ذکر است بانک رسالت استان سه سال است که فعالیت خود را در استان آغاز کرده است.

فرمانداردر دیدار با مدیرعامل،نیاز مردم به استفاده از تسهیلات کم بهره را ضروری برشمرد.

مدیرعامل بانک رسالت در این دیدار با اشاره به رسالت بانک داری اسلامی گفت : بانک رسالت جزو بانک های تازه تاسیس با کارمزد 2 درصد است که این میزان کارمزد میتواند راه گشای بسیاری از مشکلات جامعه در عرصه مختلف خصوصاتحقق شعارسال و کمک به خانوارها باشد .

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار