مراسم بزرگداشت هفته ملی کودک در مرکز فرهنگی هنری مراوه تپه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، به مناسبت هفته ملی کودک، مرکز فرهنگی هنری شهرستان مراوه تپه، مراسم بزرگداشت روز جهانی کودک را با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، بهداشت، میراث فرهنگی و گردشگری، کتابخانه های عمومی، بهزیستی و سازمان تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی، با حضور بیش از 120 نفر از دانش آموزان مدارس ابتدایی و جمعی از سالمندان این شهرستان در محوطه پارک همجوار مرکز برگزار نمود.
شعرخوانی اعضا با عنوان “خورشید شهادت”،خاطره گویی سالمندان، اجرای مسابقه، راه پیمایی در سطح شهر و هم چنین معرفی واقعه کربلا و حماسه آفرینی شهدای کودک و نوجوان توسط رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و بیان نکاتی در خصوص چگونگی رفتار با کودکان و ایجاد اعتماد به نفس در آن ها توسط کارشناس بهداشت از برنامه های این روز بود.
برپایی نشست تخصصی آسیب های اجتماعی و فضای مجازی ویژه کودکان و نوجوانان
به مناسبت هفته ملی و روز جهانی کودک، مرکز فرهنگی هنری مراوه تپه نشستی با موضوع آسیب های اجتماعی و فضای مجازی با حضور بیش از 60 نفر از دانش آموزان مدرسه دخترانه ابوحنیفه به همراه مادران و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار کرد.
در این نشست مباحثی در خصوص فضای مجازی و آسیب های فردی، اجتماعی، سیاسی، جسمی و بازی های رایانه ای مطرح شد.