مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=258717کپی به کلیپ‌بورد

مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

 الیاس هیوه چی فرماندار شهرستان آق قلا به منظور بررسی مشکل آب شرب درروستاهای قرنجیک پور امان ، آقدکش و گوگ تپه از توابع بخش وشمگیر بازدید میدانی بعمل آورد.

در این بازدید که مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان آق قلا وی را همراهی می نمود ابتدا با حضور در روستای آقدکش از منبع آب این روستا که دچار نشتی گردیده بود و باعث هدر رفت آب در این بحران کم آبی شده است بازدید نموده و از ایشان ،دهیار و میر آب هر دو روستا خواست نسبت به رفع این مشکل اقدام عاجل بعمل آورند.

 فرماندار شهرستان آق قلا در ادامه بازدید با حضور در روستای گوگ تپه از نزدیک با مردم روستا در خصوص کم آبی گفتگو نموده و از مدیر آبفار خواست تا نسبت به قرار دادن دو تانکر آب ثابت و همچنین انتقال آب توسط تانکر سیار به این روستا در اسرع وقت اقدام نماید.

مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

 

مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

 

مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

 

مشکلات آب شرب روستاهای بخش وشمگیر بررسی شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.