معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با خانواده شهید کمانگری دیدار کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=252649کپی به کلیپ‌بورد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با خانواده شهید کمانگری دیدار کرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در هفته تجلیل از مقام معلم به دیدار همسر امیر شهید “محمد علی کمانگری” رفتند.

“علی اصغر طهماسبی” در این دیدار گفت: مدیریت از خصوصیات بارز این شهید بزرگوار بود و ایشان حق بزرگی به گردن همه مسئولین استان و گرگان داشتند.

وی خاطرنشان کرد: شهید کمانگری عمر خود را وقف خدمت رسانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم گرگان نمود و حتی با توجه با شرایطی فیزیکی و جانبازی که داشتند، لحظه ای از خدمت رسانی غافل نشده و همواره نسبت به مشکلات مردم دغدغه داشتند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ضمن قدردانی از همسر شهید کمانگری گفت: بی شک خدمات زینب گونه شما به مدت 30 سال پرستاری از جانباز شهید امیر محمد علی کمانگری، نشاندهنده روحیه صبر و شکیبایی شما به عنوان یک همسر و معلم فداکار است.

بانو شهریاری همسر شهید کمانگری از معلمان و مدیران مدارس بازنشسته آموزش و پرورش شهرستان گرگان هستند که بیش از 30 سال از عمر خود را صرف آموزش و تعلیم علم و دانش به فرزندان گرگان نموده است.

طهماسبی در پایان این دیدار با اهدای لوحی از همسر امیر شهید تیمسار کمانگری تقدیر کرد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با خانواده شهید کمانگری دیدار کرد

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با خانواده شهید کمانگری دیدار کرد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.