نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

معلمان و دانش آموزان گنبدی با شهدا تجدید میثاق کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=586062کپی به کلیپ‌بورد

معلمان و دانش آموزان گنبدی با شهدا تجدید میثاق کردند

جمعی از معلمان و دانش آموزان گنبد کاووس به همراه مدیر ، معاونین و کارشناسان حوزه اداری آموزش و پرورش این شهرستان به مناسبت بزرگداشت هفته معلم با آرمانهای شهیدان تجدید میثاق کردند.
در این مراسم معنوی که در محل گلزار شهدای گمنام گنبدکاووس برگزار شد، معاون استاندار و فرماندار ویژه و برخی روسای ادارات این شهرستان به همراه جامعه معلمان و دانش آموزان، مزار پنج شهید گمنام این شهر را با گلاب عطرافشانی کردند.
در این مراسم معنوی که با قرائت قرآن و فاتحه و نیز مداحی همراه بود، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان انقلاب اسلامی بالاخص شهدای فرهنگی و در راس آن شهید آیت الله مطهری، گفت: امروز همه ما مدیون خون شهیدان هستیم و باید راه آنان را ادامه دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل دیلم با تاکید بر ضرورت انتقال آرمان ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، شهیدان و امام راحل به نسل جوان، افزود: آموزش و پرورش در این حوزه رسالت مهم و سنگینی برعهده دارد.
وی اضافه کرد: امروز دشمنان انقلاب اسلامی از تقوا و معنویت نسل جوان ما می ترسد و بایستی تلاش کرد این معنویت و تقوا همواره در نسل جوان باقی بماند.
حجت الاسلام دیلم همچنین با اشاره به شخصیت دینی و علمی استاد شهید مطهری در پاسخ به شبهات دینی مطرح شده توسط خناسان، تصریح کرد: امروز جامعه اسلامی ما به شخصیت هایی مانند این استاد شهید که متاسفانه درجامعه تعداد آنان اندک است، بشدت نیاز دارد

معلمان و دانش آموزان گنبدی با شهدا تجدید میثاق کردند

 

معلمان و دانش آموزان گنبدی با شهدا تجدید میثاق کردند

 

معلمان و دانش آموزان گنبدی با شهدا تجدید میثاق کردند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار