ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604899کپی به کلیپ‌بورد
 

ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

استاندار گلستان در دیدارهای چهره به چهره و جداگانه با مردم، مشکلات و دغدغه های آنان را استماع و دستورات لازم را جهت رفع آن صادر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر علی محمد زنگانه امروز سه شنبه ۲۸ دی در حاشیه این دیدار ها بر ملاقات مردمی مدیران استان طی روزهای سه شنبه بصورت منظم و در وقت اداری تاکید کرد و ارتباط مستقیم مدیران با مردم و رفع مشکلات آنان را از ملاک های ارزیابی مدیران دانست.

ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

 

ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

 

ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

 

ملاقات مردمی استاندار گلستان برگزار شد

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.