موفقیت ورزشی همکار مدیریت درمان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=314679کپی به کلیپ‌بورد

موفقیت ورزشی همکار مدیریت درمان گلستان

 به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، دکتر سید علی میررضایی رئیس هیات ورزش بیماران خاص وپیوند اعضای استان گلستان طی نامه ای مراتب تقدیر وتشکر خود را از مهندس محدثه کیا کارشناس فناوری اطلاعات ستاد مدیریت درمان به عنوان سرپرست تیم بانوان وآقایان آن هیات در مسابقات کشوری و کسب دو مقام اعلام کرد.

این گزارش حاکی است تیم های اعزامی از استان گلستان به مسابقات کشوری به سرپرستی محدثه کیا در رشته های بدمینتون ، دارت ، تنیس روی میز و شطرنج در دو گروه آقایان وبانوان شرکت کردند که درپایان موفق شدند درگروه بانوان به مقام قهرمانی و درگروه آقایان به مقام نایب قهرمانی نایل شوند .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.