میراث گرانبهای امام راحل، انقلاب اسلامی بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=328550کپی به کلیپ‌بورد

میراث گرانبهای امام راحل، انقلاب اسلامی بود

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گلستان در مراسم جشن رونق تولید در شهرک صنعتی آق قلا ، گفت : میراث گرانبهای امام راحل، انقلاب اسلامی با شعارهای استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی بود .

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت ،معدن وتجارت استان گلستان ، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گلستاندر مراسم جشن رونق تولید که با حضور رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ، فرماندار شهرستان آق قلا ، مدیر امور شعب بانک های ملی و کشاورزی استان ، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و شهرستان آق قلا و فعالان اقتصادی شهرستانهای گرگان و آق قلا در محل مرکز کسب و کار شهرک صنعتی آق قلا برگزار گردید ،گفت : میراث گرانبهای امام راحل ، انقلاب اسلامی با شعارهای استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی بود ، که همه آنها به خود مردم هدیه گردیده است ، و مردمی که خود انقلاب کردند میراث دار این شعارها هستند .

 محمود ربیعی افزود : جوهره همه این شعارها خدمت به مردم است و خدمت و خدمتگزاری به مردم و ایجاد امکانات در خور شان ایشان یک اصل است و مابقی کارها در کنار آن قرار دارد .

 وی گفت : دولتهای مختلف هم که عوض می شوند در نهایت کار برای مردم و توسعه کشور هدف قرار می گیرد .

 ایشان ضمن تسلیت ارتحال حضرت آیت ا… هاشمی رفسنجانی ، گفت : لازم است از نگاه زیرساختی ، اقتصادی و توسعه ایِ مرحوم آیت ا… هاشمی رفسنجانی بعنوان یک تئوریسین و معمار انقلاب اسلامی و نه تنها سردار سازندگی بهره ببریم .

 به گفته ربیعی ، آنچه دولت یازدهم را از دولتهای قبل متمایز نموده ، نگاه به جایگاه اقتصادی ، اقتصاد پایدار ، توسعه ، زنجیره های اقتصادی ، توسعه روابط با دنیا ، تنش زدایی از روابط با سایر کشورها و حضور عالمانه و کارشناسانه و نقادانه و منطقی مردم در صحنه های مختلف است .

 وی ادامه داد : آنچه که در این دولت باید به آن افتخار کنیم ، نگاه عاقلانه ، کارشناسانه و منطقی در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب است .

 ربیعی با بیان این که توسعه همه بخشها باید با هم دیده شود ، گفت : فرهنگ تولید و توسعه و توسعه مداری ، نگاه کارشناسی و عقلایی ، تزریق و تسریع در امر سرمایه گذاری و تعامل در این دولت جان تازه ای گرفته است .

 وی افزود : در استان نیز اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در حال صورت گرفتن است و آمارها نشاندهنده تاثیرات مثبت این اقدامات در جامعه است .

 ربیعی گفت : امروز همه مسئولین دستگاههای اجرایی و بانکهای استان مسیر توسعه استان را پیدا کرده اند و امیدواریم ادامه این روند منجر به توسعه و پیشرفت استان گردد .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.