نشست مشترک اعضای هیات های اجرایی، بازرسی و نظارت با امام جمعه کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=284111کپی به کلیپ‌بورد

نشست مشترک اعضای هیات های اجرایی، بازرسی و نظارت با امام جمعه کلاله

 جلسه مشترک اعضای هیات های اجرایی ، بازرسی و نظارت کلاله و بخش پیشکمر با حجت الاسلام کشیری امام جمعه شهرستان کلاله برگزار شد .

نصرت برزگر فرماندار کلاله گفت: جلسه مشترک اعضای هیات اجرایی ، نظارت و بازرسی بمنظور تعامل و شنیدن رهنمودهای امام جمعه برگزار شد که جلسه خوبی بود و انشالله در مسیر برگزاری پرشکوه و حداکثری و همچنین انتخاب اصلح موفق باشیم .

برزگر گفت : در گزارشی هم که ارائه شده تمامی تمهیدات لازم برای انتخابات 7 اسفند فراهم شده است .

وی سپس افزود : 85 شعبه برای اخذ آرا در شهرستان در نظر گرفته شده است که از این تعداد 64 صندوق در بخش مرکزی و 21 صندوق در بخش پیشکمر در نظر گرفته شده است .

فرماندار اظهار داشت: خوشبختانه نمایندگان فرماندار تعیین شده اند و هیات اجرایی هم اعضای شعب را مشخص کرده اند و براساس روز شمار انتخابات کار آموزش کاربران و اعضای شعب هم در حال انجام است .

حجت الاسلام کشیری امام جمعه کلاله در دیدار با اعضای هیات اجرایی ،نظارت و بازرسی شهرستان کلاله گفت : خدکت صادقانه و رفتار نیکو پاسخ حضور مردم در صحنه های انقلاب است که مسئولین باید به آن توجه کنند .

وی از تعامل خوبه هیات اجرایی و نظارت و بازرسی انتخابات شهرستان سخن گفت و اظهار داشت : هیات نظارت و اجرایی برادرانه در کنار هم بر حسن انتخابات تلاش داشته باشند

امام جمعه کلاله گفت : هر یک بر اساس قانون وظایف خود را به خوبی انجام دهید

حجت الاسلام کشیری گفت : امروز عزت و سربلندی ما از مکتب اسلام ، اقتدار و تدابیر ولایت فقیه به دست آمده است و باید قدر دان باشیم و به قانون عمل کنیم و دقت کنیم که در مقابل خدا باید پاسخگو باشیم .

حسین عوض وردی مسئول هیات بازرسی در این جلسه گفت : بازرسان و سربازرسان تعیین شده اند که از آنها خواسته ایم بعنوان فردی بی طرف در برگزاری انتخابات باشکوه همکاری خوبی با دیگر اعضای شعبه داشته باشند .

دکتر باقری رئیس هیات نظارت هم اعلام کرد : مردم ثابت کردند ولایت را تنها نخواهند گذاشت و حماسه را در 7 اسفند می آفرینند .

وی گفت : اعضای نظارت برای شعب انتخاب شده اند و مراحل آموزشی را هم طی کرده اند

دکتر باقری از تعامل با هیات اجرایی به خوبی یاد کرد و گفت : عمل به مر قانون ،اخلاق و شرع اصل است .

نشست مشترک اعضای هیات های اجرایی، بازرسی و نظارت با امام جمعه کلاله

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.