نصب بلوك مفصلي براي اولين بار در جاده هاي گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=253973کپی به کلیپ‌بورد

نصب بلوك مفصلي براي اولين بار در جاده هاي گلستان

براي نخستين بار در استان گلستان از بلوك مفصلي بعنوان يكي از تجهيزات نوين راهداري در سه راهي نظام آباد – ايمر شهرستان علي آباد كتول به طول 3.8 كيلومتر استفاده شد.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مدير راهداري راه و شهرسازي استان در گفت و گويي خبري در اين باره توضيح داد: نصب بلوك مفصلي باعث جداسازي لايه رفت و برگشت جاده هاي چهارخطه و افزايش ضريب ايمني آنها مي شود.

مهندس “عادل مصدقي”، مقاومت اين نوع بلوك را از گاردريل بسيار بيشتر دانست و گفت: بلوك مفصلي از نوع بتن هاي پرمقاومت و با نفوذپذيري كم است كه مانع عبور وسيله نقليه در برخورد با حفاظ و رفتن به لاين مقابل مي شود.

مصدقي، اعتبار هزينه شده براي اجراي اين تجهيزات را در سال جاري 10 ميليارد ريال اعلام كرد.

مديرراهداري راه و شهرسازي گلستان گفت: در برنامه است كه سال آينده در سطح چهار كيلومتر ازجاده هاي مختلف استان از اين بلوك استفاده شود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.