نوجوانان آزادشهري با نشريه نگاري”صبح سپيد” به معرفي رويدادهاي انقلاب پرداختند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=282087کپی به کلیپ‌بورد

نوجوانان آزادشهري با نشريه نگاري"صبح سپيد" به معرفي رويدادهاي انقلاب پرداختند

 به گزارش روابط عمومي اداره كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان گلستان، مركز فرهنگي هنري آزادشهر در چهارمین روز از دهه فجر مسابقه نشريه نگاري “صبح سپيد” را با هدف ترويج فرهنگ مطالعه ،ت قويت هويت ملي و آشنايي هرچه بيشتر نوجوانان با پيام ها و ارزش هاي انقلاب اسلامي ايران برگزار كرد.

به گفته فاطمه رجبلو مربي مسئول مركز، صبح سپيد نشريه اي است با موضوع انقلاب كه محتواي آن را معرفي شخصيت، كتاب ها، خاطرات و اشعار انقلابي و تصاويري با موضوع انقلاب اسلامي تشكيل مي دهد.

گفتني است پس از بررسي و داوري آثار، از ميان هفت گروه شركت كننده دختران نوجوان، سه نشريه انتخاب و به مرحله استاني راه يافت.

 

نوجوانان آزادشهري با نشريه نگاري"صبح سپيد" به معرفي رويدادهاي انقلاب پرداختند

 

نوجوانان آزادشهري با نشريه نگاري"صبح سپيد" به معرفي رويدادهاي انقلاب پرداختند

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.