نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

همکاری دولت و دانشگاه راهبرد 1403 برای توسعه مشارکت مردمی در جهش تولید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=406582کپی به کلیپ‌بورد

همکاری دولت و دانشگاه راهبرد 1403 برای توسعه مشارکت مردمی در جهش تولید

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در نشست با رحیم زاده مدیر مرکز رشد دانشگاه گلستان بر استفاده از ظرفیت های متقابل تاکید کرد. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان؛ سید حامد قدس علوی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، اداره کل اقدامات متنوعی را برای تحقق شعار سال دارد.

وی اظهار داشت: برگزاری رویدادهای آموزشی برای آشنایی مردم با فناوری‌های جدید و کسب مهارت‌های جدید، همکاری‌های موثری با صنعت و دانشگاه‌ها برای ارتقای دانش و ترویج فناوری اطلاعات و ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری بخشی از این برنامه هاست که برنامه ریزی لازم برای اجرای آن فراهم شده است

رئیس شورای مدیران اضافه کرد: در نظر است با توسعه فناوری اطلاعات و ارتقای دانش جامعه جهش تولید سرعت پیدا کند.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار