پایان بلاتکلیفی ۲۱ ساله ۶ روستای سد چایلی با پیگیری‌های استاندار گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=629043کپی به کلیپ‌بورد
معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور و استاندار گلستان با حضور در مراوه‌تپه، ضمن بازدید از سایت ۴۰۰ هکتاری اسکان، روند جابجایی ۶ روستای محدوده سد چایلی را که پس از ۲۱ سال بلاتکلیفی در حال آماده‌سازی است، بررسی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، در این بازدید میدانی که با حضور عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، علی‌اصغر طهماسبی استاندار گلستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی انجام شد، آخرین وضعیت عملیات آماده‌سازی سایت جایگزین مورد ارزیابی قرار گرفت.

استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به این پروژه تصریح کرد: با پیگیری‌های ویژه، موانع واگذاری زمین ۴۰۰ هکتاری برای جابجایی این ۶ روستا که بیش از دو دهه بلاتکلیف مانده بود، برطرف شده و این سایت هم‌اکنون در مرحله آماده‌سازی زیرساخت‌ها قرار دارد.

شایان ذکر است ساکنان این روستاها به دلیل قرارگیری در محدوده کاسه سد چایلی، سال‌ها از امکان توسعه و ساخت‌وساز در محل فعلی محروم بودند که با تکمیل این سایت و روند پیشرفت فاز نخست، انتظار می‌رود انتقال خانوارها در آینده نزدیک وارد مرحله اجرایی شود. این بازدید نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به حل مشکلات مناطق محروم و پایان دادن به بلاتکلیفی طولانی‌مدت اهالی این منطقه است.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.