پنجمین جلسه انجمن کتابخانه ونهضت مطالعه مفید شهرستان گمیشان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=240178کپی به کلیپ‌بورد

پنجمین جلسه انجمن کتابخانه ونهضت مطالعه مفید شهرستان گمیشان برگزار شد

 پنجمین جلسه انجمن کتابخانه و نهضت مطالعه مفید شهرستان گمیشان با حضور فرماندار، مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان و اعضای انجمن کتابخانه در فرمانداری گمیشان برگزار گردید.

فرماندار گمیشان در جلسه انجمن کتابخانه و نهضت مطالعه مفید شهرستان گفت: در شهرستان گمیشان بالغ بر 700نفر عضویت کتابخانه عمومی غزالی می باشند که قابل افزایش به 1000نفر است.

وی از تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز در شهرستان گمیشان خبر داد و افزود: برای احداث کتابخانه و رایزنی با خیرین در خصوص ساختمان کتابخانه برای خواجه نفس و سیمین شهر در حال پیگیری می باشد.

فرماندار گمیشان یک جلد کتاب درباره گمیشان به مدیرکل نهاد کتابخانه های استان اهداء نمود.

در ادامه علوی مدیرکل نهاد کتابخانه های استان از شهرستان های برتر در زمینه مطالعه کتاب در دهه مبارک فجر خبر داد و افزود: از چاپ و نشر کتاب “رهگذران عشق” بنام “مهسا کلته” در دهه فجر رونمایی می شود.

درادامه رئیس کتاخانه عمومی شهرستان گمیشان گزارشی از اقدامات انجام شده از طرف انجمن کتابخانه ارائه نمود واز عضویت 15دستگاه اجرایی شهرستان با طرح شادک خبر داد.

پنجمین جلسه انجمن کتابخانه ونهضت مطالعه مفید شهرستان گمیشان برگزار شد

 

پنجمین جلسه انجمن کتابخانه ونهضت مطالعه مفید شهرستان گمیشان برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.