پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=311372کپی به کلیپ‌بورد

پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

فرماندار مینودشت در یادواره شهدا و یادمان اجلاسیه 4000 شهید استان در روستای پلنگر از توابع بخش کوهسارات شهرستان مینودشت گفت : پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود .

وی با تاکید بر اینکه رهبری امام (ره) بزرگترین نعمت بود ، مقاومت ملت ایران را مثال زدنی یاد کرد و افزود : اطاعت از رهبری و گوش به فرمان رهبری از گزینه هایی بود که باعث شد جوانان ایران در مقابل تهاجم بسیاری از کشورها که به کمک آمریکا و صدام آمده بودند به پیروزی برسند و آن حماسه های با شکوه از جمله فتح خرمشهر و فاو را با کمک الهی و امداد های غیبی خلق کنند.

اسرافیل وزیری در ادامه گفت : ماشین جنگی صدام به قدر ی مجهز به سلاح بود که حتی آمریکا هم به فکرش نمی رسید روزی این ماشین جنگی شکست خورده و در مقابل دیگر کشورها خوار و زبون گردد. واین پیروزی ها امروز به دیگر ملتها یک پیام داشت و آن اینکه قدرتهای بزرگ چون آمریکا قابل شکستن و نابود شدن هستند.

در این مراسم نمایشگاه کتاب نیز افتتاح و از تعدای مدیران اجرای شهرستان به جهت خدمات ارزنده در روستاها تقدیر شد .

 

پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

پیروزی در جنگ تحمیلی از الطاف الهی بود

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.