پیشگیری اصلی ترین راه مبارزه با مواد مخدر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=305642کپی به کلیپ‌بورد

پیشگیری اصلی ترین راه مبارزه با مواد مخدر است

فرماندار و رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گمیشان اظهار کرد: پیشگیری اصلی ترین راه مبارزه با مواد مخدر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “امانگلدی ضمیر” فرماندار گمیشان که در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سخن می گفت، بیان داشت: ارائه آموزشات لازم و آگاهی رساندن به مردم در خصوص مضرات مواد مخدر باعث کاهش مصرف مواد مخدر می شود.

وی افزود: سه اصل پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر باید همیشه سرلوحه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باشد.

ضمیر ادامه داد: خانواده، علما و روحانیون و همچنین مراکز علمی و دانشگاهی می توانند نقش بسزایی را در روشنگری جامعه به معضلات و مشکلات مواد مخدر ایفا کنند.

فرماندار گمیشان در پایان بر اهتمام ویژه دستگاه های متولی در امر پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر تاکید کرد.

 

پیشگیری اصلی ترین راه مبارزه با مواد مخدر است

 

پیشگیری اصلی ترین راه مبارزه با مواد مخدر است

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.