کارخانه ای که در کیفیت تولید آرد خود کوتاهی کند سهمیه آن قطع خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=499959کپی به کلیپ‌بورد

کارخانه ای که در کیفیت تولید آرد خود کوتاهی کند سهمیه آن قطع خواهد شد

سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه بررسی مشکلات شهرستان ضمن تاکید بر افزایش کیفیت آرد کارخانه ها؛ گفت:کارخانه ای که در کیفیت تولید آرد خود کوتاهی کند؛ سهمیه آن در شهرستان قطع خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی سرپرست فرمانداری کلاله در این جلسه که نمایندگان نانوایان و و کارخانجات آرد حضور داشتند; اظهار داشت: نان یکی از مهم ترین بخش سبد غذایی خانوار می باشد و رفع مشکل نانوایان کیفیت نان را رقم میزند.
ابراهیمی با بیان اینکه سهمیه آرد نانوایان به بررسی های متعدد بستگی دارد؛ افزود:در تلاشیم تا سهمیه آرد خبازی ها را افزایش دهیم.

وی در ادامه از شرکت تعاونی خبازان خواستار شد؛ هر ماهه گزارشی از عملکرد خود به فرمانداری و نماینده نانوایان ارائه نماید.

گفتنی است در این جلسه نماینده نانوایان مشکلات خود را در زمینه عدم کیفیت آرد برخی کارخانه ها، کمبود آرد، تعطیلی شرکت تعاونی و.. بیان کردند.

 

کارخانه ای که در کیفیت تولید آرد خود کوتاهی کند سهمیه آن قطع خواهد شد

کارخانه ای که در کیفیت تولید آرد خود کوتاهی کند سهمیه آن قطع خواهد شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.