کسب افتخار جهانی و مقام نخست در مسابقات ربوکاپ 2015 چین

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=261568کپی به کلیپ‌بورد

 به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان،مهندس مرتضی فغانی لمراسکی فرزند همکار محمد ابراهیم فغانی از دانشجویان خوش آتیه و ممتاز مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شد در مسابقات جهانی ربوکاپ 2015 چین بار دیگر افتخار آفرین شود.

 گفتی است این مسابقات که در کشور چین برگزار شد تیم 3 نفره اعزامی کشورمان درلیگ شبیه ساز امداد و نجات که این دانشجوی خوش آتیه نیز عضو آن بود موفق گردید با دانش و تسلط علمی ویژه بدرخشد و بر سایر تیمهای رقیب از کشورهای صاحب نام این عرصه غلبه کرده وحائز مقام نخست این بخش شده و یکبار دیگر بر افتخارات ارزشمند علمی خود افزوده و مورد تجلیل قرار گیرد.

 در همین راستا مهندس صفرعلی جمال لیوانی مدیر عامل شرکت گاز استان گلستان برای این آینده ساز خوش آتیه توفیقات بیشتر و کسب افتخارات ارزنده را در سایرمیادین علمی آرزو مند است .

 گفتنی است این دانشجوی موفق در مسابقات جهانی ربوکاپ 2014 که در شهر ژنوا پسوا برزیل برگزار شد موفق گردیده بود درلیگ امدادگر مجازی در رشته شبیه ساز امداد نیز مقام اول را کسب نماید.

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.